Contact

Heb jij een vraagstuk waarbij je vastloopt in het vinden van oplossingen? En ben je op zoek naar een coach of maatschappelijke hulpverlener? Start vandaag met de eerste stap vooruit. Neem contact met mij op.

Ook voor vragen over mijn werkwijze, vergoedingen of andere onderwerpen ben je welkom om contact met mij op te nemen. Gebruik een van de onderstaande contactgegevens en ik stuur je spoedig een bericht terug.

Contactformulier

Stuur een bericht

2 + 2 = ?

Contact informatie

 Praktijk – Lynbaen 14, 8563 AZ, Wijckel

info@altenamwencoaching.nl

  06-42232331

 Contact via Facebook

 Bekijk de route omschrijving hieronder

Bereikbaarheid en parkeren

Mocht je vanaf Lemmer richting Wijckel rijden, dan neem je bij de eerste rotonde (Sondel) de afslag naar rechts. Vervolgens neem je de eerste afslag links richting de Lynbaen. Na 500 meter neem je bij nr. 14 de afslag naar links. Je rijdt een lange, landelijke oprit in. Bij de splitsing hou je links aan en rij je door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Mocht je vanaf Balk komen, dan rij je op de Jachtlustweg voorbij Vakgarage Swart en afslag Balk Zuid. Je neemt voor Solexverhuur Sloten de afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag weer naar links richting de Lynbaen. Na 200 meter neem je bij nr. 14 de afslag naar rechts. Je rijdt een lange, landelijke oprit in. Bij de splitsing hou je links aan en rij je door tot het einde van de oprit. Bij de praktijk is ruimte om gratis te parkeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Bekijk ook

Hulp nodig bij het behalen van doelen? Schakel een coach in!

Coaching

Maatschappelijk werk

Werkwijze

© Copyright 2022 - Altena Maatschappelijk werk en Coaching